Girls' Night In

Buna, dragile mele!
Cand am fost ultima data acasa de Paste am petrecut o seara minunata alaturi de doua bune prietene: Ruxandra si verisoara mea, Raluca. Desi sunt cu ceva ani mai mici decat mine, ne intelegem, ne distram si incerc sa le vad cat de des pot, in ciuda distantei. Imi place sa cred ca sunt o influenta buna pentru ele si un model de urmat, drept dovada am faptul ca Raluca este pasionata de machiaj, iar Ruxandra de fotografie, lucru ce evident ma incanta. Ca sa imbinam armonios cele doua pasiuni comune, in seara respectiva eu le-am machiat (un pic mai puternic decat de obicei, dar am zis sa o facem de dragul sedintei foto) si le-am fotografiat. 

Pana la urma, adolescentele din ziua de azi sunt innebunite dupa noi poze de pus pe Facebook si Instagram asa ca, zic eu, a fost o zi productiva, dar si distractiva. Va las mai jos cateva fotografii cu machiajele.
 Mai sus este Ralu. Ea a ales un machiaj smokey in nuante de bronz si auriu, inspirat dintr-o fotografie cu Adriana Lima pentru a-i evidenta ochii superbi. Am folosit paleta Naked 1 in principal.

Mai jos este Ruxi careia i-am facut un machiaj simplu la ochi si i-am evidentiat buzele frumoase. La ochi am folosit paleta Naked 3, iar la buze o combinatie de creion contur roz, creion contur mov si ruj nude.
Sper sa va placa incercarea noastra si astept cu nerabdare parerile voastre. La vara, mi-ar placea sa urmez si niste cursuri de machiaj, dar pana atunci experimentez pe surioarele mele mai mici :)
Va trimitem toate un pupic virtual si va mai asteptam!

8 pretty comments

  1. Ah, ce frumoase! :) Esti o talentata! Tare as vrea sa mai apuc si eu o tura cu manutele tale magice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau sa fac la vara un curs de make-up. Sa-mi zici ce gasesti, poate mergem impreuna :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ada, cand ne vedem data viitoare facem iar o sedinta in toata regula :)
    Charminn, am deja cateva pe lista, vorbim daca e :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ce imi place cum iti sta parul. Cand ma faci si pe mine asa frumi?

    Te pup, draga mea.

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. @Miu Miu

    Mersi, scumpo :* Aici m-au facut fetele la salon, dar putem incerca atunci cand ne vedem!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce draguta este ultima poza :)
    Love you hair too :*

    RăspundețiȘtergere